Friday, March 4

Hakklihakaste.


Eile õhtul tegin elus esimest korda hakklihakastet. Ja oi kui hea tuli. Kuigi ma jubedalt kardsin. Et läheb tükki. Või tuleb liiga vedel. Või liiga paks. Maitsetu. Mis iganes. Aga nämma tuli. Vähemalt ise olen uhke :) Mis ma siis tegin. Pruunistasin sibulad, siis hakkliha ja lisasin supilusikatäie jahu. Praadisin u 2 min ja lisasin piima, mingi 1,5 kruusi (250ml oli retseptis). Ja kõige viimaseks lisasin veel riivitud porgandi (kuskilt kommentaaridest lugesin, et pidi jube hea olema). Ja nii saingi mina oma esimese, kõige parema hakklihakastme :) Proovige ka, hea on!

Nüüd aga Eesti ehedat rukkileiba nautima! Röstitult. Juustuga. Ja värske kurgiga. Otse aiast. Ja muidugi kohviga! :)

No comments:

Post a Comment