Thursday, January 26

Pannkoogipühapäev.

Eelmine pühapäev sain lõpuks oma kaua-oodatud pannkoogihommiku. Ma nii ootasin seda! Pühapäeva hommikul sain siis pannkooke mee ja šokolaadimäärdega, nämm nämm. Ja lisaks sain õhtusöögiks veel soolased crepe'id, seente, singi ja rohke juustuga. Kõik oli lissalt väga väga maitsev. Mõnusale söögisele ja uimasele kodusele pühapäevale aitas kaasa hull vihm ja tuul. Kõige tipuks tuli veel rahe ka taevast alla. Jep, just nimelt. Südasuvel tulev taevast rahet alla ja lõuna saare alpid said lumemütsidki pähe. Nii uskumatu kui see ka tundub. Ja õues oli väga külm. Toas ka. Eilegi veel tööl olles pidi soojalt riidesse end toppima, mhm. Samas, nii kui päike välja tuli, oli meeletult palav.

Muud väga ei olegi juhtunud. Töötamisega on nüüd kõik, enamvähem, ja laupäeval asume põhja saare poole teele, mis peaks võtma nii 2 päeva. Võtame oma aja seda tehes :)

Endiselt loen ja uurin ikka Aasia kohta, aga hakkab see kõik mind juba ära tüütama. Liiga palju materjale on kogunenud ja ei oska neid kuidagi seedida. Hetkel on plaanis siis sõita Aucklandist Singapuri, kus olen 1,5 päeva. Sealt Balile, et Kadriga koos nädalakene puhata, ja siis on tühjus.. Pole veel lõplikku otsust teinud. Plaani tahaks aga mahutada nii Tai, Laose, Kambodža kui ka Malaisia natuke. Kui paremini tean, annan teada.

Nüüd aga pistangi nina jälle netilehtede vahele.
Mõnusat talveilma teile :)

No comments:

Post a Comment