Monday, February 28

Auckland & Waiheke saar.

Lubasin teile natuke ka Aucklandist kirjutada. Kui mu mediteerimine läbi sai, saabusin mina taaskord Aucklandi Chrisi & Bridgeti juurde. Carl tuli ka oma farmist siia, et siis koos Waiheke saarele minna (40min Aucklandist). Lõpuks õnnestus mul natuke ka linnas ringi jalutada ja One Tree Hill (vulkaanimägi) otsas käia. Saime ka Elisega kokku ja sõime megahead Itaalia jäätist. Koha nimi on „Giapo“. Nämm nämm nämm. Tiramisu ja tume šokolaad pähklitega on parimad! Tegin mõned pildid ka, panen albumi lingi postituse lõppu.
Auckland minu jaoks midagi väga erilist ei ole. Suurlinn nagu ikka. Väga suur küll tegelt, sest siin juba palju neid „suburb'e“. Aga melu pakub küll. Ma ise ei osalenud, aga baarid, restoranid, inimesed, ööklubid, tegevust jätkub. Ja linn ise hästi multikultuurne, niiet kohtab igasuguseid. Rohkem nagu muljeid ei olegi. Jäätis siis põhiline. Jätke meelde :D

Aga Waihekel käisime ka siis Carliga 2 päeva, enne kui farmi tagasi tulime. Kuna ilm oli vihmane, siis me kumbki väga vaimustuses ei olnud. Muidu ikka kiidetakse seda saart. A eks ilm mängib ikka rolli. Alustasime siis kohvikus istumisega, kuna sadas ja sadas. Õnneks aga läks mingi 5st selgemaks ja siis sai natuke mööda rannikuäärt ringi ka ronitud. Enamsti sõitsime bussidega, sest see saar ikka nats suur ainult jalutamiseks. Lõunasse ja läände me kahjuks ei jõudnudki.

Saar on hästi populaarne just veiniistanduste poolest ja inimesed tulevadki siia sööma ja veini nautima. Lissalt mõnusalt nädalavahetust veetma. Sest tegelikult on rannad ju ilusad ja vein hea. Aga meil lissalt läks seekord teisiti. Veiniistandustesse ka ei jõudnud. Ja kuigi teine päev oli päikseline ja soe, jätkasime meie kohvikutes istumist kuni Aucklandi tagasi sõitsime. Vot nii huvitav seiklus see siis oligi.

Praegu aga aitäh lugemast & järgmiste seiklusteni! ;)

ja pildid:
https://picasaweb.google.com/merith/AucklandWaihekeSaar?authkey=Gv1sRgCOfA2rDi4__U1gE&feat=directlink

No comments:

Post a Comment