Wednesday, October 5

Kes aias, kes aias..

..mesilane maias :) Hetkel tuli jube eesti šokolaadi isu peale, oioi milline veel. Õnneks on väikesed varud veel olemas ja komeedikommid sulavad suus.Appi kui hea, teil pole aimugi kui hia :)

Igatahes, oleme vahepeal omadega Dunedini jõudnud. Dunedin on siinne ülikoolilinn, nagu meil Tartu. Väga ilus. Suur muidugi. Tudengeid ja melu täis. Campus on suur, väga suur. Ja tänavad on tudengitemaju, mööblit, tühje õllepudeleid ja muidugi tudengeid ja igast nalja täis. Hetkel ka rugby fänne. Eelmine pühapäev oli siin viimane mäng, Iirimaa-Itaalia ja fänne oli metsikult. Käisin ka uudistamas. Paljad Uus-Meremaa vs Iiri poisid mängisid rugbyt ja tegid natuke showd rahavale. Juhhuuu ;)

ülikooli peahoone
tudengid katusel chillimas
rongijaam
rugby fännid
 

paljad poisid soojendust tegema
ja mängimas

Hetkel oleme tegelt 50km lõuna poole Dunedinist. Wwoofime jälle üle pika aja. Rohime, teeme küttepuid, ajame lambaid taga, hoiame last, kokkame, koristame ning saame vastu hiad süüa ja soojas voodis magada.See on hea.

kes muruniidukiga
kes saega

Nüüd aga lähme õue päikese kätte jalutama, ja mäe otsa ronima. Issand kuidas tegelikult ei viitsi, elulaiskus on peale. Ainult lösutaks ja passikes netis. Nett on ikka üks vanakurat ise ;D Ehhee.

No comments:

Post a Comment