Saturday, October 29

Lost Gypsy caravan.

Ehk Kadunud Hipi karavan. Üks lahedamaid kohti, mida viimasel ajal külastanud olen. Veetsime seal 1,5h ja oleks kauemakski jäänud, kui kell poleks nii palju olnud. Just nii tore seal oligi.

Ei teagi kohe kust selle koha kirjeldamist alustada. Tegemist on siis karavaniga, kuhu on kogutud igasuguseid toredaid asju. Nii mängu raudtee, ajaleheväljalõiked, rahad, mängud jm. Võiks öelda et pilapala :) Lisaks meisterdab selle koha omanik ise igapäev uusi leiutisi. Taaskasutatavatest materjalidest. Ehk igast metallid, golfipallid, jalanõud, kellad, pudelid, isegi loomaluud jne jne. Lisaks kasutab ta veel päikeseenergiat. Ja uskuge mind, ideed on lissalt supper.

Leiutisi on nii väiksemaid kui suuremaid. Kõikide asjade puhul oled ise kaasatud, kas siis nupule vajutamisel või suunakeeramisel. Näiteks vaatad kuidas postkasti sees on valgustatud munad, mille sees käed liiguvad. Või siis mängid korvpalli, golfipallide ja kummikutega. Või vaatad telekat, mis saab energiat sinu väntamisest. Oi neid leiutisi oli palju palju. Üks lahedamaid oli klaver, kus igale nupule vastas erinev heli. Milleks võis olla kellukesed, hambahari, raadio ragin, epileerija, habemeajamismasin, suur põmm, telefonihelin, mängunuku mõmin, voki ja kahvli kooslus jne jne.

 
 
 
korvpall pingpongpallide ja kummikuga
sõidan jalgratta ja üritan telekat käima saada :)
 

Vut sellised vahvad inimesed ja kohad on siin lõuna saarel peidus.

No comments:

Post a Comment