Monday, November 7

Elu autos.

Kui viimane kord natuke virisesin, et telgist on kopad ees, siis nüüd ma igatsen telki. Oleme 4 ööd autos maganud. Kuigi saab isegi magatud, on see siiski väsitav. Ei saa jalgu sirutada (sest meil ju 2 uksega neljarattavedu) ja seetõttu on põlved nii valusad ja nii ebamugav. Me magame autos sellepärast, et pole ametlikku telkimiskohta läheduses või on see lissalt liiga kallis. Ja siin Wanaka järve lähedal just nii juhtuski. Aga ma siiski loodan täna öösel telki näha.

Lisaks saab autos veel süüa teha. Paneme aga gaasipliidi esiistmele ja nii me seal siis teeme pastat ja riisi. Kui õues on liiga külm ja tuuline, nagu siin vahepeal oli. Aknad tuleb ikka lahti hoida, sest muidu võib gaasimürgituse ju saada. Jep, just nii ongi.

Oo, üks uus kogemus on veel. Solar-dušš. Tegime muide rekordi, 5 päeva pesemata. See on see ränduri elu. Aga eile õhtul panime oma väikese dušši koti puu oksa külge rippuma ja pesime end. Metsa all. Paljalt. Väga naljakas oli teate. Aga nii hea oli puhtaks saada ja šampooni lõhna tuna :) Ja vesi oli nii mõnna ja soe. Oli ju kott päev otsa päikese käes. Ausalt, ma käiks dušši all tihedamini kui saaks! Luban. :)

Dušš :)

No comments:

Post a Comment