Friday, December 9

Tee lõunasse..

Mis siis nädalaga muutunud on. Waiparas jälle käidud. Tuleb tõdeda, päris kodune tunne oli. See oli hea. Ja ka Christchurchile tegime tiiru peale. Saime külastada ka katedraali väljakut. Seda väljakut, mis on veebruarist saati suletud ja järelvalve all olnud. Nüüd on see mõndadeks nädalavahetusteks avatud. Katedraal on endiselt kurb. Suur võimas ehitis tundub nüüd eriti väike ja veel ilma tornita. Aga tore on see, et linnas on jälle elu. Kui viimati seal käisime, oli kõik vaikne ja justkui välja surnud. Nüüd on seal inimesed, muusika, toidulõhn, jäätis, kohvi, poed ja sagin. Ja poed on väga lahedalt tehtud kusjuures. Nimelt on suured konteinerid värvilisteks värvitud ja uskuge mind, see jätab väga supper mulje ikka. Mulle meeldib seal ja ootan juba, et saaks tagasi.

enne..
ja nüüd..
 

Peale nö kodus olemist asusime jälle teele. Samale teele, mille tegime läbi peale Samoat. Ehk siis sõitsime järve Tekapo ja Mt Cooki poole. Ja endiselt, on need kohad supper ilusad. Väga väga ilusad ja efektsed on need talve, kui mäetipud on lumemütside all. Aga ka nüüd, kevadel, kui igal pool õitsevad ja magusalt lõhnavad lupiinid. Kui nüüd aus olla, siis pole ma kunagi sellist lillenime kuulnud. Või on mu mälu lihtsalt nii halb. Samas, tunduvad väga tuttavad.. See selleks. Igatahes, sattusime mõlemad siin neist lilledest nii vaimustusse, et kaamera sai piltidest täis. No peaaegu. No nii ilusad on need!

Tekapo järv
uhke Cook'i mägi
 
nii need lupiinid tee ääres õitsevad
minu lemmik!

Sealt edasi sõitsime aga pikalt pikalt tagasi läänerannikule ja nii õnnestus meil nautida ilusat Milford Soundi päikesega. See on üks ilus 2,5 tunnine tee fiordidesse, mägede vahel. Ei tasu vist öelda, et väga ilus..:) Ja kuna seal oli nii ilus, siis sai ööbida ka mõnusasti. Ilus ju! :) Ja kui enne ärkasin kell 5-6 juba, siis nüüd põõnan mõnusasti 10-11ni.. Võib-olla aitas kaasa asjaolu, et kaltsukast sai uued teibad telgile ja madrats sai ka kinni lapitud, kes teab.

sellises kohas sai eilne öö telgitud
 
ja üleeile öösel peitsime end metsa
Kui muud uudist ei ole, siis uudis on veel see, et second handist soetasime endale uue mänguasja - golfi kepi ja pallid. Niiet golfitame igal pool kus saab. Veel ei ole üle visanud ;)


Nii ongi siis. Kas seda ütlesin juba, et ma ARMASTAN mägesid!!! Ei tea küll kuidas nendeta enam elada..
Kallistan.

No comments:

Post a Comment