Wednesday, June 1

Lähitulevik.


Lähitulevik näeb välja selline, et homme jätame tomatite ja taanlastega hüvasti ning lahkume Rangiorast. Tuleb mainida, et siin on arvatust toredam olnud. Taanlased on viimastel päevadel lahkemaks ja sõbralikumaks muutunud. Ei tea kas see tuleb sellest, et nad harjusid meiega rohkem ära ja nägid, et me töökad ja vahvad noored ning normaalsed inimesed, igatahes, polegi enam hullu. Ja mägede otsa sai ka ronitud ning natuke treenitud ja ilusaid vaateid nauditud. Isegi täna, niiet supper tulemus minu kohta. Ja väga väärt.

Aga homme siis sõidame põhja poole. Esialgu Hanmer Springs, mis on tuntud „hot pools“ e kuumaveebasseinide poolest. Minu lonely planet kirjutab, et see ainuke Euroopa-stiilis spa. Jube palju raha on ka selle alla pandud. Peab ju üle vaata ja end kosutama. Enne seda plaanime ka ühe kõrge mäe otsa ronida. Ja siis mõnulema.

Peale seda, kas neljapäeva õhtul või reede hommikul sõidame Kaikourasse. Ikka põhja poole. See linnake on tuntud delfiinide ja vaalade tuuride poolest. Seal on nende nägemise protsent kõige kõrgem. Ja delfiinidega saab ujuda ka! Mina kohe kindlasti tahan seda teha, aga suvel äkki, kui vesi jube soojem on. Mm, delfiinidega koos ujumine, mõnna! Seekord lähme sinna lihtsalt jalutama, poolsaare tippu, 3-4tundi, kus võib näha ka hülgeid.

Reedel peale hülgete pildistamist liigume Blenheimile lähemale ja üritame telkida ühes megailusas kohas, kus ööbisime ka teisel ööl pärast lõunasaarele jõudmist. Ilus rand, mäed ümberringi, mega päikesetõus ja tähistaevas. Ühesõnaga, eks vaatame, mis sellest välja tuleb, kui miinuskraadid on.. :)

Ja laupäeval jõuamegi Blenheimi, kus seame end seljakotirändurite hostelisse sisse ja puhkame natuke, sest esmaspäeval alustame juba raske tööga. Aga see kõik võib veel muutuda. Nagu alati. Tundub, et mu plaanid kohe tahavad muutuda. Aga kui kõik läheb nii nagu siin kirjas, no siis on ka tore ju :)

Praegu kallistan ja jään ootama, et mõned teist üles ärkaks ja minuga tsättima tuleks! ;)

No comments:

Post a Comment