Monday, June 20

Nädalavahetused.


Nädalavahetused on mõnusad. Saab kaua magada ja lissalt uimada ja mittekuimidagi teha. Või siis teinekord end ületada ja tegus olla.

Eelkõige kasutame ära õhtuid siin. Eriti reede ja laupäevaõhtuid, kui me kõik koos kokkame ja niisama reläksime. Mõnikord on peod valjemad ja pikemad, mõnikord vaiksemad ja lühemad. Raske nädal seljataga annab kontides ja silmades ikka tugevalt tunda ja voodi kutsub juba kell 23. Ükskord juba kell 20.. :) Eelmine nädalavahetus oligi meil väga vahva. Alustasime juba neljapäeval, täiskuuga. Tegime lõket, nautisime veini ja prantsuse kuttide cookisid. Tahtsime jõuda juba pool 18 randa, et näha täiskuu tõusmist mere tagant, aga jäime natuke hiljaks ja oligi natuke tõusnud. Aga ülejäänud tõusu nägime ära. Jätkasime seda tava reedel. Siis oli küll kahjuks pilves ja kuu tuli välja alles 22 ajal, aga lõke oli vägev ja seltskond-söök-jook parimad. Brasiilia kutt tegi megahead liha grillil, lisaks vürtsikas riis, kusskuss, lõkkekartulid, sibul ja vahukommid. Ja lissalt mõnus.

 
 

Laupäeval aga käisime turul. Juba kell 9 hommikul. Saime õuna ja kapsast, salatit ja lillkapsast. Kohalik väike turuke on, aga päris vahva. Ja siis pealelõunat käisime veini maitsmas. Pegasus Bay veiniistanduses. Ja kuna me töötame Mud House'is, siis saame veinitestimisi tasuta teha. Kas pole tore? ;) Koht oli ilus ja mõned veinid ikka väga head. Ei jõua järgmist ära oodata!

Hispaania tüdruk Cris, mina, David ja brasiilia kutt Lisandro
Aga eile olime tegusad. Sõitsime 130km põhja, Kaikourasse mereande püüdma. Pauasid nimelt. Vapramad ja tugevamad läksid külma külma vette. Mina muidugi mitte. Olen veic tõbine siin ja eks ma kardan ju seda külma tegelt (a) Aga poisid olid tublid, 2 saksa tüdrukud ka üllatasid ja nii me saimegi 9 pauat. Tegelt on seda vähe, sest tavaliselt käib asi kiirelt ja 10tk inimese kohta on iisi. Aga vesi oli sogane ja nii oligi raske. Aga ettevõtmine oli tore ja nalja sai palju.

David valmistumas külma vette minekuks
David ja lendav paua
 
niimoodi nad seal vee all kivist kinni hoiavad ja elavad

Nüüd aga ootan juba järgmist nädalavahetust, sest tundub, et unepuudus on endiselt ning reedel saame püütud pauasid süüa, kuna siis on saksa tüdrukute ärasaatmispidu.

Praegu aga ütles sauh ja soovin ikka mõnusat suve nautimist teile! Saatke mulle ka natuke sooja :)
Kallid.

No comments:

Post a Comment