Tuesday, June 21

Töö.

Töö on raske. Ja siis on kerge. Kord on palav, kord on külm. Kord on igav, ja siis jälle oka. Hetkel sisaldab meie töö lisaks oksade lõikamisele/puhastamisele ja sidumisele nende väljatõmbamist traatide vahelt. Mis on nii raske. Alguses väiksemate puude puhul oli kerge. Siuh ja viuh. Nüüd, vanemate puhul, raske raske. Võtab ikka naha märjaks ja kurgu kuivaks. Ja kõik lihased valutavad. Jõudu läheb palju vaja, sest oksad põimuvad kokku ja püüa neid 2 meetriseid oksi siis traatide vahelt välja tõmmata. Tüütu! Positiivsuse poolelt on see, et saab midagi füüsilist tehtud. Isegi kann valutab, ehhe. Aga tegelikult on ikka jube kurnatus iga õhtu ja valu kõigis lihastes. Ja magama lähen juba kell 21.

sellised näevad need välja enne oksade välja tõmbamist, isegi hullemad tegelt
ja selliseks me siin kaks oksa seome
kaks Davidi töötamas
Eriti kannatavad käed, just randmed, sõrmed, peopesa. Musklid, mille olemasolust mul aimugi ei olnud, valutavad. No näiteks need sõrmede vahel. Uh. Ja veresooned on suured. Endiselt ärkan öösiti üles, sest parem käsi on nii nii valus ja surnud. Püüan liigutada ja ringe teha, aga teeb haiget. See kõik tuleb pidevast lõikamisest ja sidumisest. Aga me teeme harjutusi ja soojendust ka. Mis vist ei aita.. A võib olla aitab ka, ma ei tea. Lissalt loodan, et käed selle tegevusega varsti ära harjuvad ja ma normaalselt jälle olla saan.

Ilm. See meie tööd ei mõjuta. Kui tahame, võime ka vihmaga töötada. Seda üks reede ka tegime. Mitte küll 8h, aga 6,5h tuli ära. Päris märjaks sai. Ja vihaseks ajas. Aga kuna teised töötasid edasi, siis ei saanud ka mina omaeti alla ei anda. Igatahes, töö läheb kiiremalt, sest vihm on paha, aga ega väga seda enam teha ei tahaks.

Palju mõnusam on kui päike paistab. Nii sossu ja hia. Isegi nägu on jumekaks saanud :) Ainuke väike miinus päikesega on see, et hommikud on külmad ja härmas. Niiet viinamarjaoksad on jääs ja nii ka minu sõrmed. Aga siduda tuleb ikka. Ja seda ma ka teen. Ja päikese pärast kannatan ära!

Seekord töö uudised lõppevad.
Lehvitaks, aga valus on :D

1 comment:

  1. Dawn,Jang,Nawaiwaqt,Express Jobs ads in Pakistan with all paper admission,careers and Classified Ads.http://allpkjobz.blogspot.com provides all Ads for University,college,business & jobs in Pakistan as daily from dawn news paper and Jang newspaper"

    ReplyDelete