Sunday, December 26

Esimene jõulupüha päikese ja bbq-ga

Täna kella 18 ajal lösutasin mina, mõnuga, õues muru peal. Pea oli padjal, hea muusika mängis kõrvas, kõht jõulusööki täis ja päike soojendas mõnusalt. See on elu!

Selle aasta esimene jõulupüha algas aga kirikus käimisega. Käisime Carli emaga siin kohe lähedal, 100m kaugusel kirikus, mis meie mõistes küll kirik pole. Pisikene puu majakene ilma tornita. See-eest aga 1965 .aastal ehitatud juba. Uus-Meremaa kirikud ongi ilma tornita, kui on torniga kirik (nagu see, kus need jõulutuled on), siis on tegemist mormoonide kirikuga. Täna aga räägiti meile lambakarjustest ja jõululaule laulsime ka. Isegi lapsed kaasati jõulujuttudesse. Pandi nad kõigi ette istuma, küsiti küsimusi karjaste kohta ja siis jagati veel kommi ka. Kas Eestis olete midagi sellist enne näinud? Kuigi mul ei tekkinud seda lahedat võimast ja natuke kõhedust tekitavat kiriku tunnet, aitas see jõulutundele kaasa siiski.


Pärast seda läksime kella 12ks Carli ühe tädi juurde. Kokku oli meid 10: mina, Carl, tema vanemad, üks tädi, teine tädi ja onu naise, tütre ja pojaga. Ja seal me siis päikese käes 4 tundi chillisime. Jõime šampust, grillisime, sõime kalkunit, liha, aedvilju ja kartulit. Siis tegime lõunauinaku päikese käes ja magustoiduks sõime kohalikku jõulupudingit isetehtud brändikastmes. Jõulupuding meenutas suht nagu šokolaadi-puuvilja kooki.

Umbes selline see välja nägi

Mina aga tegin, nagu ikka, juustukoogi. Seekord panin ka eesti piparkookide puru peale ja kuusekese :)


Oo, isegi kingi sain ju ;) Seekord tehti nii, et naised tegid naistele ja mehed meestele 30 dollarise kingituse ja siis sealt saimegi valida. Ma sain mõnsad asjad. Body Shopi kookose kehakreemi ja duššigeeli, njämmi. Ja siis ühe plaadikese, kus on kirjas "Sõbrad on kui inglid, kes järgnevad sulle läbi elu" :) Ja muidugi tegin sellest ka pilti ja panen siia üles, et teil ikka huvitavam seal oleks :)


Selline teistmoodi jõul siis see aasta mul :) Homme jälle uued jutud, sest tõotab tulla teistmoodi päev kui kodus. Taaskord.

Teile aga jätkuvaid magusaid pühi! :)

No comments:

Post a Comment